Nyheter

Bury møtte sine overmenn i Ligacupens 1.runde

Før kampen ble det gjennomført et minutts stillhet for tidligere Bury-spiller Teddy Bullen som ble drept under første verdenskrig. Han spilte for Bury i periodene han var på permisjon, men ble drept på fronten i Frankrike 11.august 1917.

Matchen startet friskt men det var Sunderland som hadde banespillet fra start. Etter kun 10minutter gikk kaptein  Stephen Dawson inn i en dundrene takling hvor han sendte seg selv ut på båre. Det så stygt ut og iren kan være satt ut av spill for resten av sesongen. Vi ønsker Dawson god bedring. Det sto 0-0 til pause noe Bury-fansen kunne være mest fornøyd med.

Andre omgang startet likedan, Sunderland tok føringen i banespillet. Bury var til tider frempå men noe upresist i den siste tredjedelen gjorde at Shakers ikke klarte å skape de store sjansene. Etter 69minutter ble George Honeyman spilt fri på hjørnet av 16meteren, dro seg forbi Bury-back Greg Leigh og lobbet Sunderland i føringen 0-1. Bury klarte aldri å sette inn noe ordentlig sluttspurt og måtte dermed se seg slått av Championship-laget. Dagens nedtur ved siden av tapet er uten tvil skaden på Dawson og vi krysser fingrene for at det ikke er alvorlig.

Bury FC Norway MOM blir i dag uten tvil keeper Joe Murphy for sine fantastiske redninger.

Bury 0-1 Sunderland

Neste seriekamp er søndag på DW Stadium hvor vi skal måle krefter mot Wigan.

Powered by Live Score & Live Score App