Nyheter

England rundt med Bury FC Norway

Godt nytt år til alle Bury-fans!

2017 har vært et år preget både oppturer og nedturer. I vår holdt vi plassen i League One med et nødskrik etter en god avslutning på sesongen. Denne sesongen har det gått litt mer trått. Vi ligger desidert sist i ligaen og det ser tøft ut med tanke på overlevelse. Et lite høydepunkt var undertegnes tur til England nyttårshelgen med sin medsvorne i supporterklubben Simen

Vi landet sent i Manchester fredag 29.desember. Lørdagen startet med trikketur fra Market Street(Piccadilly Gardens) til Bury. Etter en runde med severdigheter – berømte Bury Market og Bury Transport Museum gikk turen til puben Knowsley hvor flere lokale har sitt tilholdssted før match. Sammen dro vi videre til Stanley Conservative Club hvor vi møtte anerkjente forfatteren James Bentley. Undertegnede fikk i den sammenheng signert boken The forgotten fifteen som ble kjøpt tidligere på dagen. Videre var det to minutters gange til Gigg Lane hvor match mot Uwe Rösler sitt Fleetwood sto for tur. Kampen endte dessverre med et 0-2 tap, en kamp vi aldri var i nærheten av å ta poeng.

Formiddagen mandag 1.januar ble vi hentet av Bury-supporterne Ian og hans far Phil for avreise østover mot Scunthorpe. Etter to timer og 13mil senere med britisk natur og gode historier fra forsetet var vi framme. Etter noen kalde og burger like ved stadion som forøvrig kan oppleves plastboks var vi klare for match. Bury leverte en god match og kunne avgjort kampen flere ganger. Likevel var det Scunthorpe som vippet resultatet i sin favør og vant 1-0 etter scoring i det 87. minutt. Det ble en tung hjemreise for de reisende.

Kort oppsummert var turen absolutt vellykket ettersom nye bekjentskap ble etablert samtidig som fotballøya har mye bra å by på. Sportslig gikk det noe trått og etter to matcher ble det verken poeng eller mål til laget fra Lancashire. Vi krysser fingrene for at resultatene er med oss ved neste tur.

 

 

 

Powered by Live Score & Live Score App