Nyheter

Knepent tap i jevn batalje

Scunthorpe hadde denne ettermiddagen tatt turen vestover til Greather Manchester for å møte Bury Football Club. Overgangsvinduet stengte som kjent tidligere denne uken og det var stor nysgjerrighet om hvilke spillere Lee Clark skulle sendte ut på Gigg Lane. Josh Laurent, utlånt fra Wigan fikk sin debut, men dagens overraskelse var publikumsfavoritt Ryan Lowe som fikk starte på topp.

Bury startet kampen best og etter et noe spektakulært frisparktrekk som frispilte Beckford var hjemmelaget farlig nærme ved å ta ledelsen etter at ballen ble satt i stolpen fra seks meter. Første omgang var preget av lite finspill og mange dueller og det stod dermed 0-0 til pause.

Andre omgang startet ikke ulikt første med høy intensitet og få sjanser til begge lag. Etter 78minutter spilt gikk Nathan Cameron i bakken med skade og måtte dessverre ut. Verre ble det da Rohan Ince lagde frispark i farlig posisjon og Josh Morris sendte bortelaget i ledelsen 0-1 med et frisparkmål i krysset i det 85. minutt. Bury klarte aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt og gikk dermed på et nytt tap på hjemmebane. Lite positivt å ta med seg fra kampen og med Cameron ut med skade har Lee Clark en stor oppgave foran seg i å snu den negative trenden.

 

Bury FC Norway MOM, Nathan Cameron

 

Bury FC 0-1 Scunthorpe

Powered by Live Score & Live Score App