Nyheter

Lee Clark i hardt vær etter tap på overtid

Med 12 poeng på 14 matcher lå vi før denne kampen på nedrykksplass. Kveldens motstander var Oldham, kun en liten kjøretur østover for Bury.

 

Det var Oldham som tok initiativet i matchen og det var Eoin Doyle som fikk æren av å sette 1-0 og sende hjemmelaget i føringen etter 24minutter spilt. En noe kjedelig omgang ebbet ut med ettmålsledelse til hjemmelaget i blå trøyer. Andre omgang åpnet med et smell da Greg Leigh ble felt på vei fremover i banen. En observant Reilly satte spillet raskt igang til O´Shea som slo ballen inn til Tom Aldred som kunne heade inn 1-1 og utligningen var et faktum. Begge lag var tidvis frempå men de store sjansene uteble. Etter 93minutter spilt fikk Jermaine Beckford stå alene på 16meter og avslutte men keeper  Johny Placide fikk en hånd på ballen og snudd seg og reddet ballen på strek. Keeper Placide siktet på spissen Aaron Holloway og kunne innkassere en assist da Holloway avgjorde kampen for Oldham ved å sette 2-1 i siste spillesekund.

 

Et nytt bittert tap hvor vi igjen taper poeng på tampen av kampen. Lee Clark er under sterkt press etter en svært skuffende seriestart og spørs om ikke det bør tas grep i en eller annen ende.

 

Bury FC Norway MOM, Eoghan O’Connell

 

Oldham 2-1 Bury

 

 

Powered by Live Score & Live Score App