Nyheter

Norske Bury-supportere vitne til fotballfest på Gigg Lane

En litt spesiell kamp mot Shrewsbury på Gigg Lane sto for tur. Den ene grunnen var at det var en kamp hvor topp møtte bunn, men også at det var en gjeng nordmenn på tribunen. Etter en guidet tur på det topp moderne anlegget Carrington var det match i Bury som sto på programmet for våre venner fra Sørlandet.

Etter åtte kamper i liga og cup uten seier møtte vi Shrewsbury som sto med kun et tap i ligaen. Bury gikk i strupen på bortelaget fra start og var det førende laget i første omgang. Bury skapte et par store sjanser og med noe mer is i magen ville vi tatt ledelsen.

Etter 42minutter spilt ble Shrewsbury-angriper Carlton Morris spilt gjennom og felt av Bury-keeper Leo Fasan. Straffen(se her) ble satt på innsiden av stolpen og på returen klarte en Shrewsbury-spiller å kløne ballen utover kortlinja. Etter 45minutter sendte dommeren spillerne i garderoben og The Shakers kunne motta applaus inn til hvilen.

Andre omgang startet som den første – Bury tok initiativet og var nære ved å ta ledelsen etter en corner like etter hvilen. Etter 56 minutter spilt fikk endelig Bury hull på byllen. Greg Leigh mottok ballen på egen halvdel og satte fart fremover. Etter et mønsterangrep vi sjelden har sett på Gigg Lane kunne Greg Leigh sette ballen i mål og det sto 1-0 til hjemmelaget. Se scoringen her Undertegnende på iFollow fra Norge var imponert. Gudene vet hva gjengen på Gigg Lane tenkte. Vi fortsatte kjøret og trykket Shrewsbury bakover og skapte flere sjanser. Dommeren la til fire minutter og etter fire minutter og 12 sekunder med neglebiting blåste dommeren av kampen.

 

Vi tar tre poeng og det beste av alt: Det er så vanvittig fortjent. Vi kjemper serielederen i senk og kunne fort ha vunnet med flere mål. Ekstra gøy er det med nordmenn på tribunen! En lys kveld på en ellers mørk høst.

 

Bury FC Norway MOM går i kveld til to spillere, Greg Leigh og Nathan Cameron 

Bury 1-0 Shrewsbury

 

 

 

 

Bilder fra kvelden:

 

 

 

 

 

Powered by Live Score & Live Score App